Nyföddfotografering

Nyföddfotografering

Tiden efter er lilla har kommit till världen går så fort så det gäller att fånga just det ögonblicket då de är så där nyföddgosiga innan det är för sent.

En Nyföddfotografering genomförs ca 14 dagar efter förlossningen då det krävs att de sover djupt för att kunna posera bebisen. Jag har mängder av rekvisita som passar de små. Tidsmässigt kommer ni och er bebis vara inbokade 3 timmar i studion, så ni hinner mata er lilla om det behövs och det kan ta lite tid innan de kommer till ro. Självklart går det bra att ta familjebilder och syskonbilder om ni så önskar, bild till tidningen hjälper jag givetvis till med.

Man bokar en nyföddfotografering genom att preliminärboka en tid en vecka efter beräknad förlossning. Behöver ni omboka pga av sen eller för tidig ankomst så fixar jag en tid som passar er bättre.

Det här sessionen kostar 1500 kr och då ingår 15 12×12 kopior som ni själva väljer från de lågupplösta filerna som jag skickar hem till er. Den här fotograferingen betalas vid själva fotograferingen. Blir ni extra förälskad i någon bild så kan ni alltid göra fina förstoringar hos mig.

Är er bebis äldre än 14 dagar så kan ni givetvis boka mig som fotograf! Priser hittar ni under fliken ”priser”.

Klicka på bilden för att se en förstorad version.

Varmt välkomna att boka tid. Mvh Fotograf Elisabet