fbpx
Barn

Barnfotograf i Kalmar & Öland

Som barnfotograf i Kalmar har jag lång erfarenhet att fånga de bästa bilderna av de små fotomodellerna. Under första året händer det, varje dag, nya saker i ditt barns liv. Varje ålder har sin charm och det finns mycket att porträttera. Barn är man bara en gång i livet, morgondagens minne skapas idag. Det samma gäller barnbarnen. Barnens första år går av bara farten, men vart tog alla minnen från den första tiden vägen? Som mamma låter du någon fånga tidens flykt. Att fotografera barn är det absolut roligaste jag vet och det tror jag också att det verkligen syns i mina bilder!

Barn – syskon – familjebilder, allt hänger ihop..

Vi fotograferar idag mer än någonsin och Ni har säkert precis som jag, hundratals bilder på barnen i mobilen, eller hur? Men hur ofta tittar ni på dem? När får barnen själva se? Hur ska de kunna följa sin historia och var ska de hitta bilderna när de blir äldre? Jag löser det här åt Er!

När ni kommer till Ateljé Wallander, så ska det vara en glad och spännande upplevelse för alla. Som barnfotograf sätter jag alltid barnet och er i fokus, och har knepen som leder fram till de perfekta klicken. Foton tagna hos mig bidrar till glädje i framtiden och är även den perfekta presenten till er familj och era vänner. En bild tagen av en barnfotograf som fångar ett barns glädje och lekfullhet är ett minne för livet. Under en fotografering hos mig har vi roligt och busar och leker – stora som små.

Låt Er inspireras av mitt bildgalleri från mina stunder som barnfotograf! Ni är välkomna att komma med egna idéer hur ni vill att ert barn ska fotograferas.

Se även Nyföddfotografering och den trendiga ”smash the cake”

Prislista på fotografering av barn hittar ni här