fbpx
Körkort & ID kort

Id-kort, Körkortsfoto & Passfoto Kalmar & Öland

Körkortsfoto, id, pass och visum endast 190 kr för 4 bilder

När det är dags att skaffa ID-kort eller körkort i Kalmar, kan det vara en bra att besöka en professionell fotograf som är väl informerad om vilka regler som gäller för olika typer av ID-kort. Ateljé Wallander i Kalmar har möjlighet att hjälpa till med att ta foto för både ID-kort och körkort. När man ska skaffa ID-kort i Kalmar och inte har något sedan tidigare, behöver man ha med sig personbevis som man skaffar hos skattemyndigheten. Både körkortsfoto och passfoto kan du göra i Kalmar och på Öland.

Tänk på att ett foto till ett ID-kort har olika regler, och oftast fungerar det inte med ett vanligt skolfoto. Det är därför som det är bäst att kontakta en fotograf som vet vilka regler som gäller när man ska skaffa ID-kort. Hos Ateljé Wallander i Kalmar kan man även skaffa passfoto som kan användas till de flesta länders pass. Passfoto för ett svenskt pass sker där emot hos polisens passexpedition. Egna passfoton går inte att använda till svenska pass.

Allt fler länder kräver Visum eller färgade bakgrunder. Jag klarar av de flesta måtten och grå, blå och röda bakgrunder till de länder som kräver det. Vissa länder vill att man ansöker digitalt o självklart fixar jag det för en liten peng 50kr, obs gäller bara när du också ska ha fysiska bilder.

Samma pris oavsett storlek. Behöver du fler än 4 så tar jag endast 50 kr för nästa 4 bilderna (samma person).
Vissa länder har storleken 3×4 och det fixar jag med. Ingen tidbokning, men det varierar när jag är på plats. Kolla Facebook, där får du veta snabbt om jag är på plats.

Land Mått Bakgrund
Usa 5,1×5,1 cm Vit + digital fil
Indien 5,1×5,1 cm Vit + digital fil
Kina 3.3×4.8 cm Vit
Tyskland 3,5×4,5 cm Grå
England 3,5×4,5 cm Grå
Pakistan 3,5×4,5 cm Grå
Palestina 4×6 cm Blå
Indonesien 3,5×4,5 cm Röd
Brasilien 3×4 cm Vit
Iran 3×4 cm Vit
Internationellt körkort 3×4 cm Vit

Vi fotar till ID-kort, Körkortsfoto & Passfoto dagligen i Kalmar & Öland