Nyfödd

Nyföddfotografering Kalmar & Öland

Arbete

Nyföddfotografering

Tiden efter er lilla har kommit till världen går så fort så det gäller att fånga just det ögonblicket då de är så där nyföddgosiga innan tiden rinner iväg. Så glöm inte boka upp er tid.

I mina erbjudanden går det också att kombinera bilder på  gravidmagen en liten tid innan beräknad Bf, det är ett ögonblick som ni bara inte får missa.

En Nyföddfotografering genomförs ca 21 dagar efter förlossningen. Då det krävs att de sover djupt för att kunna posera bebisen, men det optimala är mellan 5-10 dagar, framför allt om man vill ta bilder typ Froggypose. Där har bebisen händerna under hakan eller ihop kurade som när de låg i mammas mage. Varför kan man då undra? Jo, efter 10 dagar börja lederna stelna till och säkerheten är det allra viktigaste när de gäller de små bebisarna.

Men självklart går det att fotografera längre fram också. Jag har mängder av rekvisita som passar de små, tyllkjolar, små outfits, hårband, badhytter, finns även outfits till de små killarna. Tidsmässigt kommer ni och er bebis vara inbokade i 3 timmar i studion. Då ni hinner att mata er lilla om det behövs och det kan ta lite tid innan de kommer till ro. Vid fototillfället går det att ta familjebilder och syskonbilder om ni så önskar. Bild till tidningen hjälper jag givetvis till med.

Hur bokar man tid till nyföddfotografering? Klicka ..

Man bokar en nyföddfotografering genom att preliminärboka en tid en vecka efter beräknad förlossning. Behöver ni omboka pga av sen eller för tidig ankomst så fixar jag en tid som passar er bättre.

Det här sessionen kostar 1895 kr och då ingår 12st 12×12 kopior som ni själva väljer från de lågupplösta filerna som jag skickar hem till er. Den här fotograferingen betalas vid själva fotograferingen. Blir ni extra förälskad i någon bild, så kan ni alltid göra fina förstoringar hos mig. Det går inte att köpa filer i den här tagningen .

Vill ni ha möjligheten att köpa digitala filer väljer ni fotograferingen för 1400 kr. Då är Ni inbokade i studion i 3 timmar, sen köper ni de bilder / filer som ni tycker extra mycket om och filen kostar 250 kr st mellan 10-9 st därefter kostar de 190 kr st

Är er bebis äldre än 21 dagar så kan ni givetvis boka mig som fotograf! Priser hittar ni under fliken ”priser”.

Klicka på bilderna nedan för att se en förstorad.

 

Kontakt

Kontakta mig

4 + 11 =