Ramar

Fotoramar

Kalmar & Öland

Arbete

Fotoramar med en av Kalmars största utbud..

Visste du att jag har Kalmars troligen största utbud när det gäller fotoramar i de klassiska storlekarna som 12×12, 13×18, 18×18, 18×24, 25×25, 24×30 och upp till 60×60. De flesta är gjorda i trä och har riktigt glas, de är producerade i Sverige. På de små ramarna ingår ofta ett bakstycke så att de med fördel kan stå på ett bord eller en hylla istället för att hänga på väggen. Fotoramar är perfekta inredningsdetaljer som tillför en speciell känsla till ditt hem. Med snygga ramar i olika storlekar kan du skapa en riktigt häftig och personlig tavelvägg med dina allra bästa bilder. Hos oss hittar du ett flertal prisvärda varianter i massor av olika modeller.

Fotoramar

Med en fotoram ger du bilden den där sista touchen innan den kommer upp på väggen eller på en hylla. Genom att välja en fotoram som ger bilden det lilla extra, är det ännu roligare att hänga upp den, ställa fram den och låta den vara synlig. Ramen ger bilden en helhet och kompletterar motivet. Fotoramen kan oftast användas liggande eller stående, beroende på vad som passar motivet bäst.

Rätt storlek på fotoram

När man väljer fotoram är det viktigaste att ramen är större än den bild som man vill placera i den. Skaffa en storlek som är så nära bildens storlek som möjligt. Man kan även välja en mycket större ram och lägga till en passepartout för att få fram ett annat uttryck. En passepartout är särskilt effektiv när man ramar in mindre bilder i större ramar. Det gör det också lättare att hitta en ram som passar, eftersom man kan rama in mindre bilder i större ramar.

Välkomna in när Du letar efter fina ramar till dina bilder på oavsett om det är på er nyfödd eller bröllopsbilden!

Kontakt

Kontakta mig

8 + 5 =