Fotograf

Smash the cake
Kalmar & Öland

Arbete

Smash the cake

Smash the cake är en trend som kommer från USA. Ett tårtkalas för din 1 åring. Självklart kan du kombinera tårtkalaset med det klassiska 1 årsporträttet också. Först tas 1 årsfotograferingen där ni också kan kombinera syskon och familjebilder. Sen dukar jag fram ballonger, vimplar och den designade tårtan efter de färger ni har valt.

En sak är då säker. Ni kommer upptäcka en ny sida hos er 1 åring när de inser att de får göra vad de vill med tårtan. Ju mer kladd desto bättre! 

Vad kostar det..

Priset är 1800kr och då ingår 12 st 12×12 kopior monterade i porträttpärm. Möjlighet finns att köpa till fler för 50 kr st + att det ingår valfri 18×24. För er som vill köpa till filer kostar tagningen 1000kr, sen köper ni till de filer ni älskar. När ni bokar smash the cake tagningen betalar ni vid fototillfället.

Jag tillhandahåller: Tid i min studio ca 1 timme. Ballonger, vimplar o självklart Tårtan. Har ett antal tyllkjolar och diadem till flickorna. Självklart kan ni ta med er egen tyllskjol om ni vill. När det gäller pojkarna så kommer jag ha ett par flugor att välja på. Jag rekommenderar att ni tar med er ett par plagg så kan vi se tillsammans vilken som passar bäst.

ps har ert barn allergi så hör av er så kan jag ger info vad man kan ha istället.

Bilder är till för att minnas eller hur och efter 32 år som fotograf kan jag nog de flesta knepen för att få er 1 åring att gå ingång. Välkomna till en fantastisk upplevelse!

Kontakt

Kontakta mig

2 + 11 =