Bröllop

Bröllopsfotograf Kalmar & Öland

Arbete

Bröllopsfotograf

Över 34 år som bröllopsfotograf.

Bröllop är Er Stora Dag i livet, en dag att minnas i bild och tanke livet ut. Ett bröllop är en av de viktigaste händelserna i ens liv, och bröllopsbilder är ett minne för livet. Som bröllopsfotograf är det viktigt att skapa bilder med känsla. Rutin och lång erfarenhet som är det viktigaste jag kan erbjuda, detta är mitt signum.

Alla bröllop är unika och ni är alltid välkomna till Ateljé Wallander och träffa mig för konsultation och inspiration. Som bröllopsfotograf vet jag att det är ytterst viktigt att ni ska känna er trygga med valet av fotograf. En bröllopsfotograf har en viktig uppgift, att under den stora dagen fånga alla viktiga ögonblick.

Bröllopsdagar är magiska och fulla av kärlek, och som fotograf är det en glädje att få föreviga er magiska dag. På bröllopsdagen är batterierna laddade till max och allt är klart för er fotografering. Vi ska tillsammans lyfta fram massor av glädje, romantik och kärlek på alla era bilder! Själva fotograferingen ska vara en rolig och minnesvärd upplevelse, så att allt blir perfekt på er stora dag.

Varje år får jag den stora förmånen att möta en massa härliga brudpar. Nedan finns ett axplock av bröllop, allt från heldagar till bröllopsporträtt, som jag fått varit med att föreviga. Hos mig kan du själv välja om du vill ha tagningen med bröllopspärm eller köpa fotograferingen digitalt.

Bröllopstips..

Mitt bröllopstips och starka rekommendation är att beställa eller göra en bröllopsalbum så att bilderna inte förblir digitala. Ett album tittar man ofta i! Ett fotoalbum är verkligen smakfullt och vackert att låta ligga framme i hemmet. Bilderna i albumet blir också en härlig påminnelse till er om de löften som ni avgett till varandra på er stora dag!

Bilder som är digitala, tyvärr förblir lätt orörda på hårddisken. Om ni väljer att inte beställa ett album till era bröllopsbilder direkt, se då till att göra det så snart som möjligt! Vissa saker har förmåga att hamna på framtiden alltför länge…

Lycka till och hör gärna av Er om Ni har några frågor!

Prislista för bröllop hittar ni här.

Kontakt

Kontakta mig

13 + 3 =