fbpx
Bröllop

Bröllopsfotograf Kalmar & Öland

I år firar jag 30 år som bröllopsfotograf.

Bröllop är Er Stora dag i livet, en dag att minnas i bild och tanke. Ett bröllop är en av de viktigaste händelserna i ens liv, och bröllopsbilder är ett minne för livet. Som bröllopsfotograf är det viktigt att skapa bilder med känsla. Rutin och lång erfarenhet som bröllopsfotograf är det viktigaste jag kan erbjuda, detta är mitt signum.

Alla bröllop är unika och ni är alltid välkomna till Ateljé Wallander och träffa mig som bröllopsfotograf för konsultation Som bröllopsfotograf vet jag att det är ytterst viktigt att ni ska känna er trygga med valet av fotograf. En bröllopsfotograf har en viktig uppgift, att under den stora dagen fånga alla viktiga ögonblick.

Bröllopsdagar är magiska och fulla av kärlek, och som bröllopsfotograf är det en glädje att få förevigar er magiska dag. På bröllopsdagen är batterierna laddade och allt är klart för er fotografering. Med min långa erfarenhet som bröllopsfotograf och kreativitet lyfta jag fram glädje, romantik och kärlek tillsammans med er som brudpar. Själva fotograferingen ska vara en rolig och minnesvärd upplevelse så att allt blir perfekt på er stora dag.

Hos mig kan du själv välja om du vill ha tagningen med bröllopspärm eller köpa fotografering digitalt.